28 Aralık 2010 Salı

Bozcaadanın 2011 yılı Astrolojik Falı

Yeni 2011 yılında Bozcaadada neler olacak? İşte size Bozcaada ile ilgili yıldızların fısıldadıkları:

Bozcaada İmar Koruma Planı yıl sonuna doğru meclise tartışmak üzere gelecek. Halka açık toplantı yapılmayacak ve plan tartışılmayacak. Planda çok büyük değişiklikler olmayacak. Yani yeni plan yapılmış gibi olacak, ama aslında yeni değil, eskisi yine hüküm sürecek.

Kanalizasyon ve arıtma tesisi bu yıl da bitmeyecek. Arazöz tıpkı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi atıkları Göztepeye boşaltmaya devam edecek.

Yaz aylarında adanın trafik sorunu devam edecek. Yer gök araba olacak ve sokaklardan yayalar yine geçemeyecek. İşletmeler daha fazla sayıda sokak işgal edecek insanlar evine girip uyku uyuyamayacak.

Fiyatlar daha da artacak. Restoranlarda balık yiyen üç kişilik bir ailenin hesabı bir aylık asgari ücretten aşağıda olmayacak. Ancak mevcut "kalitede" bir değişme olmayacak. Pansiyonda konaklama fiyatları beş yıldızlı otel fiyatlarını geçecek, otel fiyatları da Dubai otelleri fiyatlarını yakalayacaktır.

Basında Bozcaada özellikle yaz aylarında yine sıkça yer almaya devam edecek. Ancak adli olaylar ile ilgili haberlerin oranı artacaktır.

Tüm bu olumsuz insan kökenli etkilere rağmen asırlardır olduğu gibi Bozcaada Egenin en güzel adalarından biri olmaya devam edecektir.

Yeni yılınız kutlu olsun!

Hiç yorum yok: