18 Kasım 2013 Pazartesi

CHP Bozcaada Belediye Başkanı Adayını Belirledi

Bozcaada CHP ilçe örgütü, 16 Aralık 2013 tarihinde 78 üyenin katılımı ile gerçekleştirdiği eğilim belirleme toplantısında önümüzdeki yerel seçimlerde yarışa gireceği belediye başkanı adayını belirledi.

Toplantıya katılan ve oy kullanan üyelerin % 58 inin oyu ile Bozcaada Belediyesi Başkanlığı adaylığı için öne çıkan isim Dr. Hakan Can Yılmaz oldu.

On yıldır Bozcaada Sağlık Merkezinde hekim ve Sağlık Grup Başkanı olarak görev yapan Dr. Hakan CanYılmaz; güler yüzü, tevazu ve yardımseverliği, en çok da Beşiktaşlılığı ile Bozcaada'lıların yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim.

Çanakkale 1973 doğumlu olan Dr. Hakan Can Yılmaz, ortaöğrenimini Çanakkale Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirdi.

Altı yıl ülkemizin en büyük Özel Acil Yardım kuruluşu olan MedLine'de hekimlik ve yöneticilik yaptı.  

On yıldır Bozcaada'da eşi Dr. Burcu Yılmaz ile birlikte çalışan Dr. Hakan Can Yılmaz'ın Bozcaada sevgileri ada'da doğan ve büyüyen Ada ile Duru isimlerinde iki çocukları ile perçinlendi.

Yapıcı, sevecen ve insancıl yaklaşımı, herkesle kolay iletişim kurabilmesi ile Adalıların, ama özellikle de Ada'lı gençlerin sevgi ve desteğini kazanan Dr. Hakan Can Yılmaz'ın Başkanlık yarışında çıtaya yakın isim olacağı ifade ediliyor.

Bozcaada Belediyesi başkanlık yarışında Dr. Hakan Can Yılmaz'a başarılar dileriz.

Hiç yorum yok: